Βερνίκι

Μπορούμε να παρέχουμε για όλα τα είδη συσκευασιών και χάρτινων ετικετών που παράγουμε, διαφόρους τύπους βερνικώματος. Tο βερνίκι μηχανής με βάση το λάδι, το οποίο είναι inline της γραμμής εκτύπωσης Offset και το βερνίκι νερού που αποτελεί ξεχωριστή μονάδα. Κάθε τύπος χρησιμοποιείται ανάλογα με τις απαιτήσεις και το είδος της εργασίας ενώ υπάρχουν οι δυνατότητες του ματ (matt) αλλά και γυαλιστερού(gloss) βερνικώματος και βερνίκι UV ολικό ή SPOT.

Τα βερνίκια προσφέρουν υψηλή αντοχή στην τριβή και υψηλή γυαλάδα. Ειδικά το βερνίκι νερού ενδείκνυται για συσκευασίες τροφίμων καθώς δεν επηρεάζεται η οσμή και η γεύση του περιεχομένου. Επιπλέον, σε αντίθεση με το βερνίκι λαδιού, δεν κιτρινίζει με την πάροδο του χρόνου.

Για τις αυτοκόλλητες ετικέτες προσφέρουμε γυαλιστερό και ματ βερνίκι στεγνώματος UV με εξαιρετικά αποτελέσματα σε γυαλάδα και ματ αποτέλεσμα αντίστοιχα. Η μονάδα βερνικώματος και σε αυτή την περίπτωση είναι ενσωματωμένη στη φλεξογραφική μηχανή.

Εκτός των συμβατικών βερνικιών παρέχουμε μία μεγάλη γκάμα ειδικών εργασιών και φινιρίσματος για την ανάδειξη των προϊόντων σας.