Σχεδιασμός & Προεκτύπωση

Το τμήμα σχεδιασμού και προεκτύπωσης της επιχείρησης αποτελείται από καταρτισμένο και έμπειρο προσωπικό, ικανό να σας δώσει νέες ιδέες και να σχεδιάσει σύμφωνα με τα δικό σας γούστο την συσκευασία που επιθυμείτε, είναι υπεύθυνο για οποιεσδήποτε επεξεργασίες ή τροποποιήσεις των εργασιών απαραίτητες για την διαδικασία της εκτύπωσης, το μοντάζ αλλά και την τελική φωτογράφιση του θέματος στην εκτυπωτική πλάκα.

 

 

 

ektypotiki plaka Offset kai film
Εκτυπωτική Πλάκα Offset και Φιλμ
 

Είμαστε πρόθυμοι να σας καθοδηγήσουμε στην εύρεση του κατάλληλου για εσάς συσκευαστικού και στη συνέχεια να δημιουργήσουμε την μακέτα για το προϊόν σας εάν δεν έχετε ήδη το δημιουργικό του, χρησιμοποιώντας σύγχρονα μέσα και λογισμικό. Έχετε την επιλογή να δείτε από εμάς ένα τελικό ψηφιακό δοκίμιο, πιστό αντίγραφο της εκτύπωσης που θα ακολουθήσει.

mixanima computer to plate
Μηχάνημα Computer to Plate
 

Στο προεκτυπωτικό τμήμα, η δημιουργία των εκτυπωτικών πλακών μπορεί να πραγματοποιηθεί με δύο τρόπους, ανάλογα με τις ανάγκες και το διαθέσιμο υλικό.

Ο πρώτος τρόπος περιλαμβάνει τα γνωστά φιλμ, την φωτογράφιση και εμφάνιση του θέματος από ειδικό εξοπλισμό ενώ ο δεύτερος περιλαμβάνει το ψηφιακό αρχείο χωρίς την χρήση φιλμ και το σύγχρονο εξοπλισμό CTP (computertoplate) που επιτρέπει την εγγραφή του θέματος στην εκτυπωτική πλάκα με χρήση laser.