Ιστορία

1956

 
tupografika stoixeia   

Η εταιρεία ιδρύεται από το Ροδόλφο και το Ζαχαρία, με πολυετή εμπειρία στη Λιθογραφία, με το διακριτικό τίτλο αφοί Κατσαούνη οε, ως λιθογραφείο offset στην οδό Αθηνών 5, κοντά στην Παπαναστασίου. Ενθουσιασμένοι και γεμάτοι δημιουργική ενέργεια ο ένας δίπλα στον άλλο, συνεργαζόμενοι πάντα αρμονικά, κτίζουν μέρα με τη μέρα μια νέα επιχείρηση. Ευγενικοί, δραστήριοι, με οράματα, πάντα ένα βήμα μπροστά από τν εποχή τους, προχωρούν δυναμικά και φτάνουν στην καρδιά του "ανταγωνισμού" κερδίζοντας έτσι το δικό τους μερίδιο αγοράς και τη φήμη της εξαιρετικής ποιότητας.

Τυπογραφικά Στοιχεία  
 

1970

 

Η εταιρεία αποκτά τις πρώτες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της, στις εξοχές Χαριλάου. Οι ξεκάθαροι στόχοι τους, το έμφυτο διοικητικό τους ταλέντο, η διορατικότητά τους, η πηγαία ευγένεια και η ευαισθησία τους απέναντι στους συνεργάτες τους, διασφαλίζει μακρόχρονες συνεργασίες, δημιουργώντας το καλύτερο εργασιακό κλίμα, δίνοντας την αίσθηση μιας αγαπημένης συσπειρωμένης αποδοτικής ομάδας, μιας διαρκώς εξελισσόμενης επιχείρησης αξιώσεων

 

1975

 

H εταιρεία γίνεται ανώνυμη. 

ΔΙΑΔΟΧΗ

 

offset imgΕκτυπωτική Μηχανή Offset

 

Ο Κώστας Ρ. Κατσαούνης και ο Κώστας Ζ. Κατσαούνης έρχονται να συμπληρώσουν τη διοικητική ομάδα της. Η εταιρεία επενδύει σε νέα τεχνολογία. Αποκτά νέα μηχανήματα υψηλής τεχνολογίας δημιουργώντας έτσι για άλλη μια φορά της προϋποθέσεις, για ένα πολλά υποσχόμενο μέλλον. Η εξειδίκευση της εταιρίας στην ετικετοποιία και την κυτιοποιία της εξασφαλίζει εισιτήριο διαρκείας στο ταξίδι της επιτυχίας. Οι κτιριακές εγκαταστάσεις επεκτείνονται για να φιλοξενήσουν την νέα ειδικότητα που κάνει την είσοδό της στην εταιρία, UV Φλεξογραφία. Μία σύγχρονη εκτυπωτική μέθοδος, εξοπλισμένη με εκτύπωση UV, στιγμιαίο στέγνωμα μελανιού, εκτυπωτικά καζάνια με ψύξη και Register Control, που εξασφαλίζουν σταθερή ποιότητα στα εύκαμπτα υλικά, sleeve.

flexo imgΦλεξογραφική Εκτυπωτική Μηχανή

   
 

ΕΞΑΓΩΓΕΣ

 
 Aπό τους πρώτους στην Β. Ελλάδα, με εξαγωγικό προσανατολισμό, αλλάζουν το λογότυπο της εταιρείας σε Katsaounis bros sa. - Printing Company. Η πιστοποίηση ISO 9001/2000 έρχεται να επαληθεύσει αυτό που ήδη οδήγησε την εταιρία μέχρι εδώ. Την άψογη οργανωτική της δομή και την ποιότητα των εργασιών της. Η προσωπική επαφή με τους πελάτες διασφαλίζει άψογες συνεργασίες, που εξελισσόμενες στο βάθος του χρόνου δημιουργούν ανεκτίμητες φιλίες. 

ΒΡΑΒΕΙΑ

 

vraveio

Detrop award 2005

   

Λαμβάνει το 1ο Βραβείο καλλιτεχνικής δημιουργίας της Έκθεσης Detrop του 2005.

 

Σήμερα

 

Η εταιρία ΑΦΟΙ ΚΑΤΣΑΟΥΝΗ Α.Ε. συνεχίζει την άριστη πορεία της στο χώρο των Γραφικών Τεχνών, συνεργάζεται με πολύ γνωστές εταιρίες τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, παρακολουθεί τις νέες τεχνολογικές εξελίξεις και προσαρμόζεται κατάλληλα στις απαιτήσεις κάθε εποχής και ανάγκης. Επενδύει στην έρευνα νέου εξοπλισμού, υλικών και προϊόντων ενώ εξελίσσεται διαρκώς παραμένοντας πιστή στην ποιότητα των προϊόντων και υπηρεσιών που προσφέρει όλα αυτά τα χρόνια. To 2017 απέκτησε πιστοποίηση FSC® εξασφαλίζοντας στους πελάτες ότι τα πιστοποιημένα προϊόντα με τη σήμανση FSC®, προέρχονται από δάση με υπεύθυνη διαχείριση, ελεγχόμενες πηγές, ανακυκλωμένα υλικά ή συνδιασμό αυτών, ενώ  βρίσκεται σε διαδικασία απόκτησης ISO 22000.

 

CERT FSC KATSAOUNIS 2017