Εκτύπωση Offset

Εκτύπωση όφσετ - Offset

Η εκτύπωση όφσετ είναι η πιο διαδεδομένη μέθοδος εκτύπωσης. Η τεχνολογία αυτή παρέχει δυνατότητα παραγωγής εντύπων μεσαίου και μεγάλου τιράζ αλλά και μεγάλη ποικιλία συσκευασιών από χαρτόνι και κυματοειδές χαρτόνι - microwelle (κουτιά, περιέκτες) αλλά και από χαρτί (χάρτινες ετικέτες).

Η όφσετ στηρίζεται στην φωτογράφιση του θέματος στην επιφάνεια επίπεδων μεταλλικών εκτυπωτικών πλακών με τέτοιο τρόπο που επιτρέπει την διαφορετική χημική συμπεριφορά των διάφορων περιοχών της επιφάνειάς του.
Στην πράξη η μέθοδος εκτύπωσης της όφσετ έχει δανειστεί αυτήν την ιδιότητα από την λιθογραφία, γι' αυτό και συχνά αναφέρεται και ως Λιθογραφική Εκτύπωση. Η τροφοδοσία του υλικού σε αυτή τη μέθοδο γίνεται κυρίως σε φύλλα ενώ τα χρησιμοποιούμενα μελάνια έχουν τη μορφή πάστας.

ektupotiki plaka offset
Εκτυπωτική Πλάκα Offset

 

Εφαρμογές και Προϊόντα

Μερικές κατηγορίες προϊόντων που παράγουμε με την μέθοδο εκτύπωσης offset είναι:

Κουτιά
Κουτιά από κυματοειδές χαρτόνι(microwelle)
Περιέκτες
Χάρτινες ετικέτες
Κορδέλες Ζυμαρικών
Συσκευασίες Αγροτικών προϊόντων από χαρτί-χαρτόνι
Stand

mixani offset
Εκτυπωτική Μηχανή Offset

 

Εξοπλισμός

Στις εγκαταστάσεις μας υπάρχουν μηχανήματα Offset ικανά να καλύψουν τις ανάγκες σας γύρω από τον τομέα της συσκευασίας. Η εταιρεία μας έχοντας εξειδικευμένο προσωπικό και με σύγχρονες μεθόδους της εκτύπωσης Όφσετ υποστηρίζει τις αυξημένες ανάγκες των πελατών της με στόχο και κύριο μέλημα την παροχή ποιοτικών και ολοκληρωμένων λύσεων.